RO Study
👤
Adiursache1234
Adiursache1234
13-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Descompunerea lui 1875
Răspuns :
ViatataMario
ViatataMario
13-10-2020
Răspuns:
mii:1000
sute:800
zeci:70
asta am uitat cum se cheama 5
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Covaciandreaa
Covaciandreaa
13-10-2020
sper ca te am ajutat :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
10 Intrebari Pentr-un Interviu Televizat Care Are Drept Scop Economisirea Apei Dulci
Ajutati-ma Cu Un Text Argumentativ Despre Importanta Detinerii Unui Vocabular Bogat
Sase Robinete Pot Umple Un Bazin In 15 Ore.In Cate Ore Este Umplut Acelasi Bazin De Catre 9 Robinete De Acelasi Debit Cu Primele? Va Multumesc. :* Va Rog,ajutat
Exprimativa Opinia cu Privire La Caini Maidanezi Trebuie Eutanasiati. De 10 Randuri
Imi Puteti Spuneti Si Mie Masura Versurilor Si Tipul Rimei In Poezia Marturisire De Mateiu I. Caragiale?Si...Semnificatia Metaforei "straja A Singuratatii" In 3
Cum Se Rezolva Inecuatile Urmatoare X+1,4≤5 Si 3x-4,2≤0 Va Rog Sa Raspundeti In Minim 15 Minuteva Multumesc
Care Sunt Trasaturile Baladei? Imi Puteti Da O Schema De Argumentare? Va Rog.
Identificati4 Mari Care Poarta Denumirea Unei Culorisi Care Este A Doua Denumirea Insulelor Kalimantan Sri Lanka Marea Britanie
Daca Scad Dintr-un Numar Diferenta Numerelor 846 Si 482, Obtin 592.Din Ce Numar Am Scazut?
Doi Frati Au Acelasi Numar De Bomboane . Daca Unu Ii Da Celulalt 15 Bomboane , Cu Cate Bomboane Va Avea Mai Mult Unul Decat Celalalt ? Un Raspuns Corect !!!!!!!