RO Study
👤
Pericleanudenisaanam
Pericleanudenisaanam
13-10-2020
Istorie
a fost răspuns
care este capitala Irak
Răspuns :
Hollyleafguerrerogat
Hollyleafguerrerogat
13-10-2020
Răspuns:
Capitala lui Irak este Bagdad
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Byanca69
Byanca69
13-10-2020
Răspuns:
Capital Irak este Bagdad
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mama Vrea Sa Cumpere 3 Mingi Pentru Copii Sai.Dintre Mințile Cumpărate Ea Lea Ales Doar Pe Acelea Care La Impartirea La 25 Dau Restul 3.Prima Minge=303A Doua Mi
Fara A Efectua Calculele Spune Daca Propozitiile Sunt Adevarate Sau False.motiveaza Raspunsurile Date Verifica Prin Calcul Daca Raspunsurile Tale Sunt Corecte.
Pe Rețeaua De Pătrate Cu Latura De 1 Cm Din Figura Au Fost Desenate Segmentele AB Si AC Demonstrează Ca: AB =rad. 10 Cm Si AC =rad 20 Cm
Explica Cum Se Formeazavanturile Musonice
Pentru Determinarea Constantei De Viteza La Saponificarea Unui Acid Monocarboxilic Cu KOH, Au Fost Luate La Diferite Intervale De Timp, Probe Din Amestecul De R
La Un Magazin S-au Adus 3 Lazi A Câte 25 Kg De Struguri Și 5 Lazi A Câte 40 De Struguri. Din Aceştia S-au Vândut 219 Kg In Prima Zi. Cate Kg De Struguri S-au V
In Doua Cutii Se Afla 432 De Bile. Daca Din Prima Cutie Se Iau 36 De Bile Si In A Doua Cutie Se Pun 24 De Bile De Același Fel, Atunci Nr Bilelor Din A Doua Cuti
Un Eleva A Rezolvat Corrct 8 Probleme Din 12 La Primul Test De Recapitulare. 6 Probleme Din 9 La Al Doilea Test Si 12 Din 15 La Al Treilea Test .Punctajul Maxim
Scrieți O Compunere Despre O Întâlnire Neașteptată Cu O Personalitate 15-20 Rânduri Va Rog Am Nevoie Urgent!! Plss Vă Dau Multe Puncte
Bună Seara Ne Ajută Cineva Și Pe Noi Vă Rugăm Frumos Completează Casetele Cu Nr.potrivite 3×2×8=□×8 2×4×8=□×8 2×2×8=4×□ 2×3×4=3×□ 2×4×□=48 2×3×□=48