RO Study
👤
Earsenescu
Earsenescu
13-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Dau 5 stele plus coroana
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
19-10-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aria Trapezului Se Calculeaza Dupa Formula...
UN Bucatar Vrea Sa Separe Dintrun Vas De 15 Kg De Zahra 9kg Ptr.a Prepara Prajituri.are La Dispozitie O Balanta ,o Greutate De 2 Kg Si Pungi. Cum Poate Separa C
Insusiri Pt Cuvintele Livada, Fructe, Gradinar, Masa, Poezie
Lntr-un Dulap Sunt 9 Sosete De Marimea 10 Si 23 De Sosete Marimea 13, Toate Avand Acelasi Model Cate Perechi De Sosete Poate Alcatui Ionut Cu Sosetele Din Dulp
Un Amestec Contine Metan Si Etan In Raport De Masa 2:3. Masa Molara Medie Si Densitatea Medie ( C.n) A Amestecului Au Valorile: A.18,22g/mol; 0,846 G/l b. 28,5
Traduceti Va Rog In Germana.Ma Simt Foarte Obosita.Eu Nu Am Pofta De Mancare.Eu Trebuie Sa Invat Mult.Eu Vreau Sa Merg La Munte.Eu Nu Am Voie Sa Mananc Inghetat
Pentru A Contracta Tristetea Acestei Povestiri , Imagineaza-ti Doua Situatii Amuzante Care Ar Putea Sta La Baza Unor Povestiri Vesele .<br /><br />
La Arderea Hidrocarburii X Masa Dioxidului De Carbon Rezultat Este Egala Cu Masa Oxigenului Consumat. Hidrocarbura X Este? (intreaga Rezolvare, Nu Doar Raspunsu
Imi Explicati Va Rog Cum Se Rezolva? Stiu Ca Raspunsul Este D.
Heeeeeeeeeeeeelp 29)Exista Doua Numere Naturale Care Au: a) Diferenta 5, Iar Suma 21? b) Diferenta 9, Iar Suma 33? c) Diferenta 6, Iar Suma 19? d) Diferenta 4