RO Study
👤
Beatriciadomentean
Beatriciadomentean
13-10-2020
Biologie
a fost răspuns
ajutatima acum urgent
Răspuns :
ILoveChiquititas
ILoveChiquititas
13-10-2020
1)Celula - Unitatea funcțională si structurala a organismelor vii.
Organism unicelular- Organism format dintr-o singura celula
2) a)un microscop;
B)
C)
D) Pepene, portocala, lămâie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nr. 1 Citiți Următorul Text: „Pentru Multe Generații Revolutia Din 1688-1689 A Fost Glorioas revoluție. Gloria Ei Nu A Constat În Vreo Faptă De Arme, In Vreun A
VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ REPEDE!! EX: 1,3. DAU 100 PUNCTE, DAU CORONIȚĂ!!
Alcatuieste O Compunere Narativa Cu Titlul ,,O Zi Neobișnuită,, În Care Sa Folosiți Verbele ,,a Cerceta, A Descoperi,, ,a Inunda ,, A Spera ,, La Modul Indicati
7 Trouve La Sortie Du Labyrinthe Et Prononce À Haute Voix Les Nombres Que Tu Traverses. Le Point De Départ Est Au Centre, Numéro 18.
1. Fill In The Correct Forms Of The Following Verbs (inf TO/ Inf Without TO/ Gerund -ing) 1. He Loves........... ..(run) In The Park 2. My Mum Would Love.......
Prezinta In 8-10 Randuri Atmosfera In Familia Ta In Ajunul CraciunuluiDau Coroana Am Nevoie Urgent!!!!!!!!!
Cine Mă Poate Ajuta Și Pe Mine Va Rog Frumos
A). [(3rad2 - 4/rad2) • 2rad2 - 0,75 • Rad(-2) La A 4a] • Rad0,25 AJUTOR!!!DAU COROANA!❤️
Identifică Substantivele Proprii Din Textul Citit Şi Explică Ce De- Numesc Ele. Cum Se Scriu Substantivele Proprii? Formulează Trei Întrebări Pe Baza Textului C
4.Say And Write Which Nouns Go With Which Adjectives. 1.beach2.hotel3.sea4.town5.cafe(nu Se Refera La Cafea Se Refera La Cafenea Asa Ca Nu Va Incurcati)Adjectiv