RO Study
👤
Didi3453
Didi3453
12-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Nu chiar toate exercitiile , macar cateva
Răspuns :
Anonima679
Anonima679
12-10-2020
Răspuns:
Prima foaie, sper sa te ajute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
[tex]( \sqrt{3} + \sqrt{2} ) [/tex] ·[tex](5- \sqrt{6} )+2-2 \sqrt{2} +1 - 3 \sqrt{3} [/tex]
Alcatuiti Un Text In Care Sa Utilizati Comparatii, Folosind Urmatoarele Cuvinte De Legatura: Asemenea, Ca, La Fel Cu, Precum. Multumesc !!
Reguli De Calcul Cu Puteri: Impartirea Inmultirea , Adunarea Si Scaderea . Ce Fac Daca Am 2 La Puterea 5 Minus 3 La Puterea 3 Sa Zic Asa ..... Am Zis Exemplu...
Aflati Media Aritmetica A Zece Numere Rationale, Stiind Ca Media Aritmetica A Primelor Doua Numere Este 5, Media Aritmetica A Urmatoarelor 3 Nr. Este 25, Iar Me
Ce Carti Se Potrivesc Unui Copil De Clasa A Patra
In Ce Cantitate De Apa Trebuie Dizolvat 450 G Sare Pt A Obtine O Concentrantie De 9/100?
Scrie Un Bilet Unei Persoane, Prin Care Vrei Sa-ti Ceri Iertare, Pentru O Greseala Facuta De Ea .
Cineva Ma Poate Ajuta Varog Ex 1 Conditiea.Inscrieti Toate Asocierile Pe Care Vi Lei Inspira Cuvintul Scoala.
Media Geometrica A Numerelor 3 La Puterea X Si 9 La Puterea Y Este 9. Aflati Cele Doua Numere X Si Y Daca Se Stie Ca X=y+1
Hei,as Vrea Sa Fac O Poveste De Dragoste Si Nu Am Un Titlu.As Vrea Cateva Sugestii, Dar FARA Chestii Cu "Dragoste Adolescentina" "Iubire De Adolescent"..si Tot