RO Study
👤
Cheaburumaria
Cheaburumaria
12-10-2020
Biologie
a fost răspuns
Ghicitoare :Cine se îngrașă legat?
Răspuns :
Daria772
Daria772
12-10-2020
dovleacul
Sper ca team ajutat!
Answer Link
Ani1828
Ani1828
12-10-2020
Răspuns : Dovleacul se îngrășa legat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aruncati Un Zar . Care Este Probabilitatea Aparitiei: a) Feței Cu Numarul 3 a ) Unei Fețe Cu Nr. Par De Puncte c) Feței Cu Un Nr. Cel Mult Egal Cu 6 AM NEV
Ce Cantitate De Hidroxid De Plumb Se Obtine Din Reactia A 80g Hidroxid De Sodiu Cu Hidroxidul De Plumb???
Rezolvati In Multimea Numerelor Intregi : 7(1-×)+21=14
Pretul Unei Carti Care Costa 32 Lei S-a Redus Cu 25%.Care Este Noul Pret Al Cartii?
Completeaza In Continuare :spania-madridportugalia-lisabonaandora-...........italia-roma-vaticansanmarino-......croatia-.......serbia-................muntenegru
Buna,am Un Exercitiu La Romana Si Suna Cam Asa:Dati Sinonime Pentru Urmatoarele Expresii Din Text(praslea Cel Voinic Si Merele De Aur):a O Sfecli,a Se Lega Ca ,
Sa Se Rezolve In Z Ecuatia |3x-1| = 5 Si Apoi Inecuatia |2x-1| < 5 .
1. Alc Propozitii In Care Prepozitiile :1. Alc Propozitii In Care Prepozitiile : Inapoia,contrar,conform,aidoma Sa Insoteasca :a) Substantiveb) Pronumec) Numer
Calculati Distanta Minima La Care Trebuie Sa Se Gaseasca Un Obstacol Fata De Mine Ca Sa Se Auda Ecoul Sunetului Pe Care Eu Il Emit . Va Rog Mult Sa Ma Ajutati .
1. Alc Propozitii In Care Prepozitiile :1. Alc Propozitii In Care Prepozitiile : contra,imprejurul,inapoia,contrar,conform,aidoma Sa Insoteasca :a) Substantive