RO Study
👤
Diaconescudaria22
Diaconescudaria22
12-10-2020
Engleza
a fost răspuns
Vaaa rogg este urgentt !
Răspuns :
Iuliajhvn
Iuliajhvn
12-10-2020
Răspuns:are
Is
Are
Am
Am
Is
Does
Are
Does
Do
Does
Is
Is
Do
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prin Ce Mijloc Intern De Imbog A Vocabularului S.au Format Cuvintele :mandrunegriciosuleal Tauprecizeaza Valoarea Morfologica Si Funct Sintactica A Cuvintelor E
Am Nevoie De O Poezie Acrostih Care Să Aiba La Inceputul Fiecarui Vers Literele Urmatorului Cuvant: Antoine.
Buna ! Eu Incep Clasa A 6-ea Si In Lsta De Lecturi Obligatorii Scria A Trebuie Sa Citesc Niste Schite ... am Citit Bubico DL Goe Vizita (toate Le-am Citit Can
Sa Redactezi O Compunere In Care Personajele Sa Fie Doua Dintre Obiectele Abandonate In Pod?Foloseste Dialogul Si Descrierea Ca Moduri De Expunere! :D
Scrieti Sinonime Frazeologice Pentru Urmatoarele Locutiuni :a-si Da Ultima Suflare , A O Lua La Sanatoasa , A Prinde Cu Mata-n Sac , A Lua La Trei Pazeste , A S
Ajutoooooooorrrrrrrr!!!!!!!!Please! Determinati Numerele De Forma Ab,a Diferit De B,astfel Incat Ab/a-b=ba-3
Vreau Trei Sensuri Ale Cuvintelor „cruce“ Şi „univers“ Şi Propoziţii Cu Fiecare Sens .Mulţumesc ! ;D
-Muncitorul,in Ziua Când Primește Salarul,se Hotărăște să Facă Cumpărături Și Să Plătescă Datoriile Către Stat (facturi). În Diagrama Alăturată este Reprez
Să Se Determine Valorile Naturale Ale Lui N Pentru Care Avem :1+3+5+7+...+2005<n< 2+4+6+...+2006
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati La O Compunere Cu Titlul ,,Povestea Unui Ceas ''(de 40 De Randuri)