RO Study
👤
Denisnys
Denisnys
12-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Aflați va rog:Radical din 15876
Răspuns :
Elenaionela892
Elenaionela892
12-10-2020
Sper ca te -am ajutat !
cred ca imi vei intelege scrisul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Naratiunea Este Modul De Expunere Prin Care .... Unor ...... Petrecute ..... Spatio-temporale. Dialogl Consta ..... De Replici ..... Prin Care Se ....... Intre
Strada Ciresarului Are Lungime De 1 Km .ancepand Din Capt Se Planteaza.Pe Partea Dreapta Din 8 In 8 Metri,iar Pe Cea Stanga Din 5 In 5 Metri.De Cati Pomi Este N
In Δ ABC , D∈(BC) , E Si F Sunt Mijloacele Laturilor AB , Respectiv AC , M Este Simetricul Lui D Fata De E , Iar P Este Simetricul Lui D Fata De F. Aratati Ca :
Sa Se Calc Aria Unui Triunghi MNP Stiind Ca MN=4 ,NP=6 Si M(MNP)= 45 De Grade...mai Explicid Daca Se Poate :)
De Un Resort Susupendat Vertical Cu K=500 N/m se Agata Un Corp De Masa M ,resortul Alungindu-se Cu Δl₁=24 Cm .Daca Se Actioneaza Deasupra Corpului Cu F=5N, Care
Imi Puteti Spune Daca Urmatoarele Propoziti Sunt Comparati:-parul Ii Era Si El Ca Neaua-enegic Ca Intotdeauna-luminosi Ca Atunci Cand Sosira Prima Data In Valea
1.Numește Valoarea Morfologică A Fiecărui Cuvant Din:,,Ramai Sănătos , Că Eu Mă Întorc De Unde Am Plecat.''2. Completează Tabelul (acolo Unde Este Cazul) Cu For
Cine Poate Sa Ma Ajte La Aceste Exerciti?1. Explica-i Urmatorii Termeni,folosind La Nevoie,dictionarul:s-au Perindat=...?2.Cine Poate Sa Imi Dea Un Exemple De V
Calculeaza (-81) La Puterea A17a:(|12la Puterea 99-3la Puterea 66|)+8 La Puterea 33 . Macar Sugestii Va Rog .
Intr-o Urna Sunt 7 Bile Albe , 5 Verzi Si 8 Rosii. A) Care Este Probabilitatea Ca Extragand O Bila , Aceasta Sa Fie Alba ? Dar Verde ?b) Care Este Probabilitate