RO Study
👤
Anaana098
Anaana098
11-10-2020
Matematică
a fost răspuns
urgent, dau coroană!!!!
Răspuns :
Anonimqq
Anonimqq
11-10-2020
Sper ca te-am ajutat.
Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comparație Cu Des Ca O Pădure
1)2x+2y+5z Daca X+y=11 Si Z=82) Cati Multipli Ai Lui 7 Avand Doua Cifre Mai Mari Decat 20
Buna. Imi Puteti Explica Si Mie Cum Se Rezolva Problemele De Genetica Pt Bac? Mersi
Cine Imi Poate Da Povestirea Pe Scurt La Vara-de Lucian Blaga ?
Un Amestec Echimolecular De Metan, Etan Si Propan Are Masa De 18 Kg .Aflati Compozitia Procentuala De Masa A Amestecului De Alcani
Calculaţi Căldura Care Se Degajă La Arderea A 14 G Etenă C2H4 Utilizând Ecuaţia termochimicǎ: C2H4(g) + 3O2(g) → 2CO2(g) + 2H2O(g) ∆rH = -1389kJ , Rezultatul E
Hey Tot Mai Am Nevoie De Ajutorul Vostru Am Un Exercitiu Pentru Voi..... Imagineaza-ti si Scri O Scrisoare Unui Prieten Pe Care L-ai Cunoscut In Vacanta.... Aj
In Triunghiul ABC Punctele M N P Sunt Mij. Laturilor AB ,AC,BC.Stiind Ca AB= 20 Cm,Bc=24 Cm Iar MP=11 Cm Calculati Perimetrele Triunghiurilor ABC Si MNP
Cum Scrieti Numarul 8 Ca Suma De Numere Naturale Nenule Diferite Doua Cate Doua ,in Care Fiecare Termen Este Mai Mare Decat Cel Din Fata Lui?
Scrie 2 Poezii:1. Scrie O Poezie Despre Vara Folosind Urmatoarele Perechi De Rime: Lacusta , Ingusta; Vine, Albine; Soare, Care; Glas, Nas.2. Scrie O Poezie De