RO Study
👤
Izaaaaaakqjwk
Izaaaaaakqjwk
10-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Ex 2 va rog rapid !!!!!
Răspuns :
Wafvaki13
Wafvaki13
10-10-2020
Ți-am trimis poza cu rezolvarea exercițiului, sper ca îmi înțelegi scrisul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Mult!Efectuați: A) 0,(75)+2,(5)=?b) 12,3(4)+0,5(6)=?c) 11,(12)-4,(23)=?d) 0,(135)-0,(531)=?e) 0,45+2,(3)+3,(15)+5,55=?f) 8,(7)-3,(2)=?
(1+2²+3³):2⁵+1376 La 0
Fie Triunghiul ABC Si M Apartine AB Si N Apartine AC Cu MN Paralel Cu BC Stiind Ca AM Egal Cu 4 Cm MB Egal Cu 6 Cm CN Egal Cu 9 Cm Calcupeza AN Lungimea Lui AN
Analizează Toate Părțile De Vorbire Din Propoziția :Voi Face Plaja La Constanța.
Fie ABCD Un Dreptunghi In Care AD=6cm,iar Lungimea Este Dublul Lățimii. Calculați: a) Perimetrul Dreptunghiului b) Aria Dreptunghiului c) Diagonala Dreptunghiu
Ajutor! Va Rog Mult!
Scrieți Sub Forma De Produs Puterea Cu Baza Y Și Exponentul 3. Calculați Valoarea Puterii A Patra A Numărului 2. Scrieți Pătratul Numerelor:6,17. Scrieți Cub
Completează Enunțul: Pacala S A Ntalnit Cu Un Im Destul De Bogat Ca Sa Fie Fălos Și Destul De Fălos Ca Sa Fie, Ma Rog........, Astfel Încât Sa Pui In Evidentă T
Compune O Problemă Cu Ajutorul Expresiilor:,, Dublul"și,, Triplul".Rezolv-oajutor Ajutați Mă Repede
Se Trateaza Benzenul Succesiv Cu 2 Moli De Clorura De Acetil,in Prezenta Clorurii De Aluminiu. Produsul De Reactie Se Reduce Cu Borohidrura De Sodiu, Apoi Se De