RO Study
👤
Ale006
Ale006
10-10-2020
Limba română
a fost răspuns
Mitul despre Isis și Osiris apare in biblie ?
Răspuns :
Victor609
Victor609
10-10-2020
Răspuns:
da ambi sunt in biblie
Explicație:
deoarece ambi sunt niste zei
Answer Link
Sandstorm
Sandstorm
10-10-2020
Cred ca mitul in sine nu este in Biblie dar Osiris este mentionat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Librarie S-au Vandut 789 De Carti Cu Povesti,poezii Si Atlase Zoologice 219 Au Fost Carti Cu Povesti,de Doua Ori Mai Multe Au Fost Carti Cu Poezii,iar Rest
Am Nevoie Repede!!!!
Precizeaza Genul, Numarul Si Gradul De Comparatie Pentru Fiecare Din Adjectivele Subliniate In Secventa Urmatoare: Se Numeste Solstitiul De Vara, Cu *cea Mai Lu
Împărțirea 108:24 Una Sub Alta Și Pe O Foaie De Hârtie Dau Coroană Și Puncte Promit E Urgenttttttttttttttttttttttttt
Aminteşte-ti!Cum Văd Şerpii Prada? Ce Animale Lipsite De Ochi Cunoşti?Ce Fel De Organe De Simţ Sunt Mustățile Pisicilor?Ce Organ De Simţ Ajută Liliacul Să Se Or
Sarea În Apă ...... Iar Impuritățile....... .Se Obține Un Amestec .....
Sa Explici Daca Principiile De Drept De Acum 2000 De Ani Ti Se Mai Par Valabile Su In Zilele Noastre
Doua Segmente Care Au Lunimile Egale Sunt Segmente? Va Rog Dau Coroana
Salut, Am Nevoie De Un Basm Care Sa Aibă Începutul Acesta ,,A Fost Odata Ca Niciodată Ca De Nu Ar Fi Nu S-ar Povesti`` Si Sa Aibă Următoarele Cerințe: Sa Aibă 3
Corectează Greșelile: a.Copii Noștrii Neau Certat Pentru Greșala Făcută. b.Clasa Mea Are Doi Membrii În Consiliul Școli. c.In Noaptea Acea Mam Trezit Brusc Și L