RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-10-2020
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna zbugheau
Răspuns :
Drageocris
Drageocris
10-10-2020
Răspuns:
inseamna au luat-o la fuga
Answer Link
Cameliatodorache617
Cameliatodorache617
10-10-2020
Au luat-o le fuga. Asta e răspunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog,e Foarte Urgent!!! Dati Exemple De Situatii In Care Voi Sa Parintii Folositi Resurse Naturale In Gosposarie!! Multumesc!
Construiti Cate Doua Propozitii In Care: a) Elemementele Subiectului Multiplu Sa Fie Legate Prin Conjunctii Coordonatoare b) Sa Existe Doua Atribute Legat
Care Este Deosebirea Dintre Angiosperme Si Gimnosperme? Am Nevoie De 3 Deosebiri! dau Coroana Va Rog Mult!
CASA PARINTEASCA DIN LACRAM ,SAT SITUAT INTRE ORASELUL SEBES - ALBA SI CETATEA BALGRADULUI ( ALBA IULIA ) ERA O CLADIRE VECHE ,DESTUL DE MASIVA , IN ASEMANARE C
Determinati Nr. X Incat Media Aritmetica A Numerelor 21 14,4 34,6 Si X Sa Fie 29
Rezolvati In R Ecuatiile a) 4(x+2) = 2( 3x-1) +5=? b) 5(x+2) -18-2(x-5) -x=? Va Roggg !
Recunoașteți Şi Subliniați Verbele. Spuneți Ce Arată Ele: a) Zările De Farmec Pline Strălucesc În Luminiş Zboară Mierlele-n Tufiș Şi Din Codri
Calculeaza Raportul (volume)in Care Trebuie Amestecata O Solutie De Concentratie 2M Cu Apa Pt A Obtine O Solutie 0,5M. Repedeeeeeeeeeeeeeeeee Va Rog Ofer 35 Pct
Cum Se Spune In Italiana:'' Spre Seara Sunt Posibile Averse Cu O Temperatura De 2 Grade Celsius'' Traducerea Sa Nu Fie De Pe Google Translate, Am Dat Eu Si Nu E
O Compunere 10-20 Randuri Cu Titlul La Magazin Si Sa Fie Cu Numerale Clasa A 5-a