RO Study
👤
Gabytzam
Gabytzam
09-10-2020
Matematică
a fost răspuns
calculați radical 16supra 25
Răspuns :
Dianageorgiana794
Dianageorgiana794
09-10-2020
Răspuns:
√16/25=4/5
=====
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Principalul Rău Di Satul Cobadin?.
5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Cercul De Centru O, Pe Care Se Află punctele Distincte A, B, C Și D, Astfel Încât Arcele AB, BC, CD Şi AD sunt Congruent
In Figura Alăturată Este Reprezentat Trapezul Dreptunghic ABCD, Cu AB || CD, KA = KD = 90°, KABC = 45°, AB = 10 Cm Şi CD = 6 Cm. Aria Trapezului ABCD Este Egală
Continuati Textul. Subliniati Complementele. Bunica Isi Infingea Furca La Brau. Lasam Alene Capul In Poala Ei Si-i Ascultam Povestea. .
146. Trei Oraşe Pe Care Le Însemnăm Cu A,B,C Formează Pe Hartă Un Triunghi Dreptun- Ghic Isoscel, Cu Virful Unghiuluidrept În B. Ele Sînt Legate Cu O Singură Ca
Demonstrați Că Operația "*" , Definită Prin X*y=xy-x+y, Pentru Orice X,y € R, Este Asociativă
Buna! Am Si Eu Nevoie De Un Nume Pentru Ig! Ma Cheamă Lorena (Lory) Andreea!
Demonstrați Că Operația "*" , Definită Prin X*y=xy-x+y, Pentru Orice X,y € R, Este Asociativă
#bac Imi Poate Spune Cineva Dacă Este Corect ?Dacă Exercițiul 2 Nu Este Complet Cat Punctaj Imi Poate Da Din 0,50) #bac
Forma Pe Care O Ia Verbul Pentru A Arata Ca Actiunea Este Realizata De Mai Multe Persoane