Răspuns :
Răspuns:
La bunici !
Azi dupa scoala am fost impreuna cu familia mea in vizita la bunici care locuiesc in localitate rurala.Dupa un drum lung de aproximativ 2 ore am ajuns...Era o priveliste minunata ! nu se compara cu localitatea urbana.Dupa ce am mai stat la o vorba cu bunicii mei mam dus sa ma joc cu prietenii din sat.Am inceput sa explam locuri ne mai vazute de noi.Dupa 30 de minute de mers am vazut in orizontul apropiat o cimpie mare plina de flori si animale acolo am stat pana seara sa ne jucam.Dupa neam intors acasa fericiti !
Explicație:
localitate rurala - sate
localitate urbata - oras
Răspuns: La bunici
Era o zi calda de primavara. La scoala am invatat despre localitatra urbana si localitatea rulara.
Mama vine la mine in camera si imi spune ca duminica o sa mergem la bunici. Eu eram fericita pentru ca la bunici este aer curat, multi copii jucausi, animale blande si in casa bunicilor mei se alfla multe jocuri.
Vine ziua plecarii. Ne facem bagajele si plecam spre casa bunicilor. Cand am ajuns verisoarele mele ma asteptau cu mare drag sa ne jucam impreuna.
Ne-am jucat pana seara iar cand ne-a chemat mama la cina pe care o luam in familie am mai stat putin sa ne uitam la linia orizontului.
Peste trei zile ne-am intors acasa. Era mai multa zarva de cat credeam!
Sper ca te-am ajutat!!!!!!!!! :)))))))