RO Study
👤
Pojogalucia
Pojogalucia
08-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Vă rog!! Dau coroană!!
Răspuns :
Xbug945
Xbug945
13-10-2020
Răspuns:
ancearca sa faci pe o foaie apoi transcrii pe caiet
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Alcatuieste Comunicari Folosind Expresiile" ''a Da Bir Cu Fugitii'' , ''a Avea Scaun La Cap ''.2.Scrie Propozitii In Care Predicatele Sa Fie Exprimate Prin V
Dupa Ce Pargurge Doua Cincimi Dintr-un Drum , Un Calator Consta Ca Mai Are 3 Km Pana La Jumatateadrumului.Determina Lungimea Drumului .
Intr-o Fabrica Se Executa 15.000 De Piese De acelasi Fel. In Prima Etapa Se Executa 20% Din Numarul De Piese, In A doua Etapa 50% Din Rest, Iar In A Treia Eta
Aratati Ca, Oricum Am Alege 5 Numere Naturale, Exista Cel Putin 2 Care Dau Acelasi Rest La Impartirea La 4. Ma Puteti Ajuta?????
Cele 3 Va Roger , Nu Le Stiu
Descompusa In Factori Expresi X^2 -4x+3
Analizati Structura Urmatoarelor Cuvinte Derivate:ampaturire,ambarcare,sticlos,uimitor,barbateste,anchipuita,marginas,scortos
UN Bazin In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Are Volumul De 79,5 M³.Inaltimea Lui Este De 5m,iar Lungimea De 6m.Aflati Latimea Bazinului.Multumesc!
IMI POTI DA DATE DESPRE LUP CANGUR ELEFANT SARPE LEU RAC SCORPION SI RAS.MULTUMESC
Aflati Multimea Numerelor Naturale N Pentru Care Functia 3n+18/n+2 Este Numar Natural