RO Study
👤
Eva283
Eva283
08-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă urgenttttt!!!!!
Răspuns :
Cilteamelina217
Cilteamelina217
08-10-2020
Răspuns:
3x -7 =8x - 27
3x-8x = -27+7
-5x = -20
x = 4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Cum Se Petrece Anul Nou In Portugalia! Si Screti Pe Ce Data Se Sarbatoreste
Scrieti O Propozitie Subordonata Completiva Indirecta Care Sa Fie Introdusa Prin Conjunctia ,,sa"
Mentioneaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor: Pe, Brasovului, Toata, S(s-a) Din Propozitia: Debutul A Prilejuit O Parada A Cavalerilor Pe Strazile Din Centrul
Puteti Rezolva A×8+42=90
Suma A Doua Numere Este 521.Impartind Pe Primul La Al Doilea Se Obtine Catul 5 Si Restul 35.Care Sunt Numerele?PS:Va Rog Sa Imi Scrieti Rezolvarea Prin Operatii
Cantitatea De 940 Kg De Struguri Se Pun In Ladite Si Lazi. In Total 95 De Bucati. Stiind Ca In Fiecare Ladita S-au Pus 7 Kg Si In Orice Lada S-au Pus 12 Kg Calc
Determinati Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Nr. Natural De 6 Cifre Diferite Stiind Ca Suma Acestor Cifre Este 17
1.Denumeste Urmatoarele Formule Ale Alchenelor/ H2C=C-CH2-CH2-CH3/H3C-C=C-CH3(CH3 ESTE C)/2.DENUMESTE FORMULELE CORESPUNZATOARE ALCHINELOR /CH3-C=CH3/HC=C-C(CH3
Redactează Un Text De 80-150 De Cuv. In Care Sa Prezinți Importanta Primei Școli Românești,pe Baza Informațiilor Din Text (Evaluare NAtionala Lb. Si Literatura
Media Aritmetica A Numerelor X Si Y Este 11. Daca Marim Numarul X Cu 7 Si Micsoram Numaru Y Cu 9, Raportul Acestor Numere Este 3 Pe 2. Sa Se Afle x Si Y.. Am N