RO Study
👤
Dwensi123456
Dwensi123456
08-10-2020
Matematică
a fost răspuns
ajutatima va rogg dau coroana
Răspuns :
Elenaa411
Elenaa411
11-10-2020
Răspuns:
la F nu înțeleg ce scrie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
T 7. Află: Termen Este 999. A. Termenul Al Doilea, Dacă Suma Este Rezultatul Exercițiului: 2 246 + 2 385 – 124, Iar Primul B. Scăzătorul, Dacă Diferența Este Re
Planul Dezvoltat De Idei Pentru Textul "lebedele" Dupa Hans Chrisitan Andersen URGENTTT
Ajutati Va Rog Frumoss
3. Arătaţi Că 5 La A 7-a + 6 La A 2019-a + 11 La A 2020-a= Nu Este PP Demostreaza! Va Rog ! Dau Coroana!
9. Notează Trăsătura Principală A Mamei, Aşa Cum Reiese Din Ultimul Paragraf Al Textului. Mara De Ion Slavici
Îmi Trebuie Caracterizarea Domnului Vucea Din Fragmentul Dat. Mai Jos Am Pus Modalitatea Prin Care Profesoara Mea Vrea Să Am Caracterizarea. Îmi Trebuie Mâine
Cât Mai Repede..dau Coronita Si Ma Abonez..
Întrebare: Scaunul Pe Care Stați În Sala De Clasă Și Care A Costat 215 Lei Este Sau Nu Mijloc Fix Și De Ce? DAU COROANA !!!
4. Elena Are 16 Lei, Cosmin Are 5 Lei Și Marian 18 Lei. Câți Bani Au Împreună Pentru A Cumpăra Stegulețe?
1. Ben Renshaw Feels That Modern Children A) May Learn Inappropriate Behaviour From Their Parents B) Should Not Be Made To Apologise To Their Parents C) Have To