RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog problema 2 rapid pls
Răspuns :
Andreistaetu
Andreistaetu
08-10-2020
a+b=14
a=b+6
Inlocuim
b+6+b=14
2×b=14-6
2×b=8
b=2×8
b=16
a=16+6
a=22
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrie Propozitiile Din Urm Fraza Precizand Felul Lor: Dar Eu Rad, Caci Mi-am Adus Aminte De Un Prieten,care Mia Spus, Sa Beau O Oala De Vin , Sa Beau Doua,
1)a)Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati!:1)raportul A Doua Numere Este 3\5, Suma Lor Este 32. Cel Mai Mic Numar Este...(vreau Sa Imi Aratati Cum Se Rezolva)b)Raportul A
1)Daca Livingul In Forma De Dreptunghi Are Suprafata De 17,71 M², Iar Lungimea Este De 5,5 M , Calculeaza Latimea Camerei. (cum Se Procedeaza? :D)
Remplacez Les Noms En Italique(cuv.subliniate) Par Les Noms Proposes:le Chemin Sur Lequel Nous Roulions Etait Mauvais:l'autoroute,ls Routes,les Sentiersvoila L'
FORMULATI PROPOZITII DEZVOLTATE AFIRMATIVE IN CARE VERBUL ESTE LA PLURAL, APOI TRANSFORMATI-LE IN PROPOZITII NEGATIVE
O Piramida Patrulatera Regulata Cu Muchia Laterala De √34m Su Inaltimea De 4m.Aflati Aria Laterala Si Volumul.
Ecuatii In Z5x=4x+1.
Ma Puteti Ajuta Cu Niste Expresii Frumoase Care Sa Aiba Legatura Cu Titlul Compunerii: ..Ramas Bun,doamna Invatatoare!'' ?
Vreau Si Eu Foarte Repede Campul Lexical Al Cuvantului ,, Bunic '' Plz Plz
Determinati Numerele Intregi Negative, Mai Mari Decat (-3), Care Verifica Inegalitatiile:a) 3x-2[tex] \geq [/tex]5x-8;b) 3x-9[tex] \leq [/tex]5x-1c) -x(7-5)-5[t