RO Study
👤
Velciumaya32
Velciumaya32
08-10-2020
Limba română
a fost răspuns
Va rog ex 3.Multumesc!
Răspuns :
Guzumas01
Guzumas01
08-10-2020
Răspuns:
A) foarte
B) tare
C)prea mare
D) foarte
E) foarte
Sper ca e bine:))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ,imi Spune Si Mie Cineva Figuri De Stil Si Imagini Artistice Si Expresii Frumoase Din Calin -file De Poveste,Lacul,Povestea Teiului De Mihai Eminescu Va Ro
Va Rog Frumos!!!!!Un Triunghi Are Lungimile Laturilor 3cm,4cm,5cm. Aria Triunghiului Este Egala Cu......
1. Un Triunghi Isoscel Are Un Unghi Cu Masura De 74°.Determinati Masurile Celorlalte Unghiuri Ale Triunghiului. 2. Sa Se Deteroine Lungimile Laturilor Unui Tri
Știind Că Descazutul Este Cu 65048 Mai Mare Decît Cel Mai Mare Număr Par De 5 Cifre Scris Cu Cifre Distincte, Iar Restul Este 39877 Află Scăzătorul
Ajutorrr Îmi Trebuie Punctul B Și C Cu Desene De Preferat ,DAU COROANA ȘI PUNCTE PRIMULUI Cât Mai Repede
In 80de Cutii Sunt Cu 750 Mai Putine Bomboane Decit In 130de Cutiide Acelas Fel.Cite Bomboane Sunt In Fiecare Cutie
2 Idei Principale Din Negru Și Roșu De Ioan T. Morar,dau Funda Și 20 De Pct. E Urgent Va Rog Eu Mult
Ajutor Va Rog Repede Cine Stie Ex 3si4
Radical Din 8/14÷1/radical Din 63
De Cîte Ori Este Mai Mică Diferența Față De Produsul Numerelor 10 Si 8 ? A)de 10 Ori B)de 40 De Ori ,c) De 9 Ori, D)de 8 Ori ,