RO Study
👤
Dianaolariu123
Dianaolariu123
08-10-2020
Limba română
a fost răspuns
o propoziție cu mi-i
Răspuns :
Tamoanuadrian
Tamoanuadrian
08-10-2020
Răspuns:
Mie mi-i s-a făcut foame
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Avand Nr Intreg N Si Respectiv N Numere Intregi, Determinati, Poate Fi Formata Din Aceste Nr O Submultime, Suma Elementelor Careia Se Imparte La N Fara Rest. Da
7. Transcrie O Propoziție Subordonată Atributiva Din Poezia Traian Și Dochia
6. Se Considera Functia F: RŐR, F(x)=3x+2. A) Reprezentati Grafic Functia B) Determinati M Numar Real Stiind Ca Punctul A(m,m+12) Apartine Graficului Functiei C
Calculati Numarul Rational X, Stiind Ca Media Aritmetica A Numerelor 12; 9 + X; 15 Si 3 • X Este 16 Dau Coroana Va Rog Bine Explicat Urgent
Fill In The Blanks With The Future Simple Be Going To Or The Present Continous Forms Of The Verbs In Brackets . Va Rog Mult Cat Mai Repede
Să Se Afle Volumul Piramidei Triunghiulare Regulate Care Are Aria Laterală Egală Cu 180[tex]\sqrt{3}[/tex] Cm³ Și Aria Bazei Egală Cu 108[tex]\sqrt{3}[/tex] Cm³
Sinonimele Cuvantului Frumos:superb, Vesel, Fericit, Satisfacut, Splendit, Plăcut, Incantat, Incantator.
Scrieti Cate Trei Perechi De Drepte Necoplanare Si Drepte Paralele
1 Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect . Numărul Sunetelor Este Egal Cu Numărul Literelor În Seria: a) Alegeam, Cenuşiu. c) Ele, Atunci. d)
Va Rog Sa Îmi Scrieți Ce Înseamnă De 3 Ori Mai Puțin Sau Mai Mult Și Sa Îmi Scrie Toate Operațiile De Ex:de 3 Ori Mai Mult =3 Oriși Tot Asa Mai Departe Xa Nu L