RO Study
👤
Laurrrrr
Laurrrrr
07-10-2020
Matematică
a fost răspuns
REZOLVATI VA ROG REPEDE
Răspuns :
Wwwannac1234
Wwwannac1234
07-10-2020
Răspuns:
Ai răspunsul atasat în poza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Cantitate De Fructe Se Afla Intr-un Depozit Daca Dupa Ce Mai Sunt Aduse 432 Kg Apoi Distribuite La 5 Magazine Cate 72 Kg Si La 8 Magazine Cate 46 Kg Au Ramas
Un Referat Foarte Bun Despre Renastere Si As Vrea Sa Mi-l Recomande Cineva Care L-a Folosit Si Sa Fie Intre 2-3 Pag, Nu Mai Mult Nici Mai Putin !
Simonim Pentru Expresiile : A Se Lega Ca , A Pune Mana Pe , A Face Voia Cuiva , A-si Incerca Norocul si a Tine Sfat.
Alcatuiti 2 Enunturi In Care Lexemul "sa Creasca" Sa Fie La Sensul Figurat Si Sensul Propriu !!!!
Am Nevoie De Ajutor .. As Vrea O Propozitie Cu Xepresia Etre En Forme Si Traducete Va Rog.
Cum Sa Imi Transmit Sentimentul Meu Mare, MARE, Fata De Muzica Printr-un Desen? Am Tema La Desen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Complete Avec Le Verbe " Faire" Ou "boire". 1. Est-ce Qu'elle......sa Traduction? - Non,elle.......ses Devoirs De Maths. 2. Est-ce Qu'il ..........du The? -Non
Fie Functia F:D-->R, F(x)=2cos2x-sinx. Una Dintre Primitivele ... Determinati Pentru Care Valori Ale lui x, X Apartine [pi/2; 3pi/2) Aceasta primitiva primes
La Statiunea ,,Bobul De Aur '' , S-au Preparat ,intr-o Saptamana , 700 L De Sampanie Pentru Copii, Iar Ina Doua Saptamana , De 10 Ori Ma Putina.cati Litri De Sa
Perimetrul Unui Teren Este De 224 M.afla Lungimea Si Latimea Stiind Ca Latimea Este De 8 Ori Mai Mare Decât O Treime Din Lungime .