RO Study
👤
Ralucameresescu
Ralucameresescu
22-03-2015
Matematică
a fost răspuns
1. 3x+1=x
2. 4y-5=3y+1
Răspuns :
Bandi
Bandi
22-03-2015
x-3x=1 , -2x=1, x= -0,5 -7y=4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Găsiți-mi În Adverb De Mod Și O Interjectie Din Poezia Din Poza Va Rog E Urgent!
1. Copiază Tabelul În Caiet Şi Completează-l Cu Enunturi În Care Complementele Circumstanțiale De Lossă Fie Exprimate Prin Următoarele Părți De Vorbire:Parte De
Asezarea Si Structura Unui Muschi Scheletic Fusiform Va Rog Am Test La Bio E Urgent Doar Cine Stie
Alcătuiește Un Text Despre Tine .Va Rog ! Trebuie Sa Continaadresa O Scriu Eu Eu Ma Inteleg Bine Cu Prieteni Si Familia Vreau Sa Devin Cantareata Vreau S Redevi
Semiperimetrul Unui Teren Dreptunghiular Este Egal Cu 4 Hm 3 Dam Şi 2 M, Iar Unadintre Dimensiuni Este De 2 Ori Mai Mare Decât Cealaltă.Află, În Două Moduri, P
Într - O Cutie Sunt 42 De Triunghiuri Și Pătrate Roșii Și Albastre Din Totalul Figurilor 28 Sunt Pătrate 17 Figuri Nu Sunt Roșii Și 9 Triunghiuri Sunt Roșii Cât
0,023hm -1,4m +1800cm
2 Underline The Correct Word.1 Could You Please Iron/mow The Lawn?2 Paul, Could You Make/do Your Bed, Please?3 Mum Dusts/vacuums The Carpets Every Day4 John Liv
Extrage Numeralele Cardinale Din Caseta Cu Informații Și Clasificările Notând Ule În Tabelul Dat
Ajutor.Trebuiesc Puse La Trecut Sau?