RO Study
👤
Barbusrg
Barbusrg
07-10-2020
Matematică
a fost răspuns
46×21+49×90-43×11=.......
Răspuns :
Andreasgaming13
Andreasgaming13
07-10-2020
........................................sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
E Urgent! Dau 30 De Puncte Și Coroană!!!Fie Un Triunghi Isoscel ABC Cu Baza BC Și Punctele M Pe Segmentul AB, Respectiv N Pe Segmentul AC, Încât AM=AN. Dacă AD⊥
Vă Rog...exercițiul 4
Cum Se Calculeaza Urmatoarea Inecuatie (x-2)(x+1) ≤3 (x+1) ? stie Careva ?
La Gruparea Rezistoarelor In Serie: a) Rezistenta Echivalenta Este Mai Mica Decat Oricare Dintre Rezistentele Rezistoarelor Din Circuit. b) Rezistenta Echivalen
Insula Acoperită Cu Ghețari Permanent Se Numește : A. Noua Zeelandă B.Groenlanda C.Noua Guinee D.Madagascar
Afla Toate Numerele De Trei Cifre: Unitatile Egale Cu Dublul Sutelor; Zeci Egal Cu Suma Celorlalte Doua
Încercuieste Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. •Este Corect Enunțul:a. Prăjitura Făcută De Tine A Fost La Fel De Bună Ca Și Cea Făcută De Sora Mea.b.Ca
2. Pe Un Lac A Crescut Un Nufăr. Adoua Zi A Mai Apărut Încă Unul. A Treiazi Am Numărat 4 Nuferi, A Cincea Zi 8,următoarea 16.In Fiecare Zi Numarul Lor Se Dubla.
Va Rog Frumos Ajutati.ma, Ma Chinui De Atata Timp Sa Fac Aceasta Evaluare!Puteti Sa Ma Ajutati Si Pe Mn Cu Cv? Va Rog Din Suflet. Macar Poate Cineva Sa Ma Ajute
3. Află Volumul Paralelipipedului Dreptunghic Cu Dimensiunile:a) 2 Cm; 3 Cm; 5 Cm; B) 6 Dm; 0,8 Dm; 2 Dm; C) 1,5 Mm; 2,3 Mm; 4,2 Mm. DAU COROANA URGENT VA ROG