RO Study
👤
Pucetta
Pucetta
07-10-2020
Ed. tehnologică
a fost răspuns
cym se depoziteaza legumele
Răspuns :
Biancabotusan1234432
Biancabotusan1234432
07-10-2020
Răspuns:
Legumele se depoziteaza astfel:unele in saci, alte in lazi la racoare
Answer Link
Ani1828
Ani1828
07-10-2020
Legumele se depozitează in săculeții sau in lădițe spleciale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Am Raportul Molar Dintre O Triglicerida si hidrogen 1:2 Ce Inseamna Asta? De Exemplu La Alta Problema Era Raportul Molar Dintre Un Compus Si Hidrogen De 1:
Imi Spuneti Va Rog Mult Cum Se Face Ex Acesta : Un Tricou Costa 80 De Lei . Daca Pretul Lui Ar Creste Cu 20% Atunci Tricoul Ar Costa...lei . Trebuie Cumva Sa Ad
Sa Se Determine Masurile Unghiurilor Unui Triunghi ABC,stiind Ca:a) M(B) Este De Trei Ori Mai Mica Decat M(C) Si De Doua Ori Mai Mare Decat M(A)b) M(A) Este Cu
Scrietim Propozitiile Adecvate In Engleza Pentru Urmatoarele Cuvinte: 1.monkeys/have Lumch/1o'clock. 2.hippos/have A Bath/afternoon. 3.dolphims/play/morning. 4.
In Propozitia : Din Formele De Aseara Nu A Ramas Intreaga Nici Una. Verbul A Ramane Ce Valoare Are Copulativa Sau Predicativa?
Imi Spuneti Va Rog Mult Cum Se Face Ex Acesta : Un Tricou Costa 80 De Lei . Daca Pretul Lui Ar Creste Cu 20% Atunci Tricoul Ar Costa...lei . Trebuie Cumva Sa Ad
≠ In Trei Butoaie Se Afla 289 L De Ulei Dupa Ce Se Scoate Din Fiecare Butoi Aceeasi Cantitate S Constanta Ca Au Ramas 48 L 56 L Respectiv 50 L Sa Se
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine La Aceste Probleme ? 3) O Cantitate De Fructe este Vanduta astfel: 64 La Suta din Cantitate In Prima Zi , 50 La Suta Din Rest
Compunere Cu Titlul ,,Ce Schimbatoare E La Munte Lumina!,,
Imi Formulati Si Mie Niste Propoziti Cu Cuvintele Fiica,cuviincios,instiintat,creez,neenchipat