RO Study
👤
Holteiandreea99
Holteiandreea99
07-10-2020
Engleza
a fost răspuns
urgent! dau coroana !
Răspuns :
Elena4966
Elena4966
07-10-2020
1 disappointment
2 enjoyable
3 advertisement
4 financial
5 survival
6 electricity
7 preparation
8 explanation
9 successful
10 performance
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Elevii Se Joacă În Curtea Școlii. Diferenta Dintre Numărul Celor Care Sar Coarda Şi Al Celor Ca Alearga Este 36, Iar Câtul Este 5. Câți Elevi Sar Coarda? Câți E
Scrieți Sub Formă De Fracție Ordinară Ireductibile: A) 0,(3)b) 0,(6)c) 7,(3)d) 5,(6)e) 4,(18)f) 0,(36)g) 1,(03)h) 2,(54)
Redactează O Compunere, De 10 - 15 Rânduri, In Care Să Folosesti Cat Mai Multe Perechi De Cuvinte Cu Înţeles Opus. Găsește Un Titlu Potrivit, Cât Mai Inspirat.V
Scrie Un Text De Cel Putin 80 Cuvinte Despre Un Produs Promovat De Un Zeu Din Mitologia Greaca/romanaAm Nevoie Urgent!!!@
Am Nevoie Rapid De Un Raspuns!(de Preferat Ar Fi Sa Trimiteti Poza)dau Coroana,multunesc!!<3
Va Rog Ajutați-mă Dau Corona
Lungimea Drumului De La Chişinău Până La Bălţi Este Egală Cu 156 Centimetri? A Sau F ?
Scrieti Ce Intelegeti Prin Ca Doua Drepte Sunt Concurente, Desenati Si Notati Doua Astfel De DrepteVa Rog!!!!!! Repede!!!!! VA IMPLOR!!!
Rezumat ,,doi Ani De Vacanta,, Va Rogggg Urgent
Transformă Propozițiile, Ca În Model.(Primul Este Model)— Ai Un Măr?— N-am Niciun Măr.— Ai Un Creion?— Aveți Un Câine?— Ai O Pară?— Aveți O Carte?