RO Study
👤
Marinfilip6
Marinfilip6
07-10-2020
Geografie
a fost răspuns
citi sateliti are pamintul?
Răspuns :
Bodealoredanabodea74
Bodealoredanabodea74
07-10-2020
Răspuns:
1
Explicație:
satelitul natural al Pământului este Luna sau Selena
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Elev Are O Suma De Bani. Determinati Suma De Bani Stiind Ca Dupa Ce A Cheltuit [tex] \frac{1}{4} [/tex] Din Ea, Apoi [tex] \frac{1}{6} [/tex] Din Rest , Apoi
Se Considera Ecuatia: X²-mx+m-1=0. Sa Se Determine M∈R, Astfel Incat, Sa Avem: X1²+x2²totul Supra X1+x2>x1x2, X1 Si X2 Fiind Radacinile Ecuatiei Date.
Ajutorrrrrrrrrrrr! Eu Nu Am Cartea"amintiri Din Copilarie" Si Am Nevoie De Dialogul Dintre Nica Si Mama Sa , La Intoarcerea Lui Acasa......multumesc!!!!!!!!!!!!
Restul Obtinut Prin Impartirea Numarului Natural X La 24 Este 11, Iar Restul Obtinut Prin Impartirea Numarului Natural Y La 36 Este 22: a. Aflati Restul Imparti
Un Elev Dubleaza In Fiecare Zi Numarul Paginilor Citite Dint-o Carte. In Cate Zile Termina De Citit Cartea,daca Dupa 5 Zile, A Citit Jumatate Din Ea?
1)Doi Copii Impart O Ciocolata Care Are 20 De Patratele , Raportul Fiind De 2/3.Cate Patratele Primeste Fiecare Baiat? 2)Aflati Nr Naturale A Si B , Stiind c
Care Este Locul Si Timpul Desfasurarii Actiunii Din Moara Cu Noroc De Ioan Slavici ??
Compunere Cu Titlul ''la Mare''
Sa Se Determine X Din Egalitatile:a)4 La Puterea 2x+1 + 4 La Puterea 2x+3 + 16 La Puterea X+1 = 1344b)3 La Puterea 2x+5 - 3 La Puterea 2x+3 - E La Puterea 2x+1
(____)(7,x7) Aflati X Pentru Care 7,x7 >7,87