RO Study
👤
Firebro
Firebro
06-10-2020
Limba română
a fost răspuns
ajutati terog cu ex 1
Răspuns :
Budaikrista2009
Budaikrista2009
06-10-2020
Răspuns:
1.Bun, Corect
2.Destept , bolnav
Sper sa te ajute sau sa iti dea idei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa Ce A Cumparat Un Stilou Cu 12 Lei Si Un Pix Cu 9 Lei Alinei Iau Ramas 17 Lei Cati Lei A Avut
Transformand 1470 Dl In Hl Se Obtine
Dati-mi Repede Un Dialog In Care O Papadie Sa Discute Cu Un Carabus Despre Frumusetile Naturii! De 10-15 Randuri !! Va Rog, Imi Trebuie Urgent!!
Va Rog Mult, Ajutatima!!! Demonstrati Ca 4a^2+9b^2 Mai Mare Sau Egal 12ab,pentru Orice A, B Aprtine R
Comapara Fractiile 2 Pe 9 Cu 2 Pe 10, Si 1 Pe 3 Cu 2 Pe 6. Nu Cred Ca E Mare Chestie Sa Comparati Doua Fractii. Dau Coroana!! Repede. Va Rog!!!
Gasiti Patru Numere Naturale,stiind Ca Triplul Sumei Lor Este 36;daca Primul Numar Il Inmultim Cu 4,al Doilea Il Inmultim Cu 2,la Al Treilea Adunam 1 Si Din Al
Un Patrat Are Perimetrul Cuprins Intre 144 M Si 153 M.Lungimea Laturii Patratului Este X Metri, Unde X Este Un Numar Natural . a)Determinati-l Pe X. b)Determina
Sa Se Rezolve Si Sa Se Interpreteze Geometric Sistemele De Ecuatii: a) Sistem 3x+2y=5 2x+5y=7 b) Sistem 3x+2y=5 X+4y=5
Care Riu Formează Hotarul Dintre Tarile China Si Rusia ?
UN GOSPODAR AVEA INTR-UN VAS 12 L DE VIN.EL VREA SA-L IMPARTA IN MOD EGAL CELOR DOI FII.CUM VA MASURA EL,DACA NU ARE DECAT DOUA VASE NEGRADATE,UNUL DE 8 L SI CE