RO Study
👤
Crisdinu59
Crisdinu59
06-10-2020
Matematică
a fost răspuns
cum se scrie numărul 405630 cu litere
Răspuns :
Carmen2008manescu
Carmen2008manescu
06-10-2020
Răspuns:
patru sute cinci mii sase sute treizeci
Answer Link
Elenasilvana
Elenasilvana
06-10-2020
Răspuns:
Patru sute cinci mii sase sute treizeci
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A=√(17+4√15) B=√(8+2√15) Sa Se Demonstreze Ca (a-b)²=3
Intr-o Clasa Sunt 26 De Copii.Ei Au Pregatit O Serbare.La Cor Au Cântat 23 De Copii,iar La Grupul Vocal ,8 Copii. 1.Cum Explicati Asta? 2.Câti Copii Au Cântat L
Imi Poate Da Cineva : Caracteristici Poikiloterme ,pasari Poikiloterme,clasificare Poikiloterme? multumesc :*
Propozitii Cu Cuvantul "dejun" Scris Diferit.
Aflati Unghiurile Unui Romb A Carui Latura Este Media Proportionala A Diagonalelor Sale
Indicati Felu Predicatelor Din Textu Urmator: A Fost Odata Un Imparat.Aces Imparat Avea Trei Fete...
8. Rezolvati In Multimea Z Urmatoarele Inecuatii: A) 2(x-3)+ 4 Mai Mare Sau Egal Decat 0 , B) -5x+3(x-4) Mai Mic Decat 0 , C) 4( X+1)-7 Mai Mic Sau Egal Decat
De Ce Un Tutorial E Mai Atractiv Si Raspunde Necesitatilor Intelectuale Ale Elevilor , Mai Bine Decat Un Text Formulat Intr-un Mod Simplu/oral ? Am Nevoie De Un
Exprimativa Opinia Într.o Compunere De 10-15 Randuri Despre Calatori , In Care Sa Integrezi Enuntul : Europa Este O Poveste Care Nu Se Termina Niciciodata .
1) 23/3 Transformare În Fracție Zecimala 2) Am O Carte Cu 80 De Pagini . Ieri Am Citit 3 Supra 4 Din Ea , Iar Azi 1 Supra 5 Din Rest . Cate Pagini Mai Rămân