RO Study
👤
Marial113
Marial113
06-10-2020
Limba română
a fost răspuns
antonim pentru locuit
Răspuns :
Esterasitu
Esterasitu
06-10-2020
Răspuns:
Antonim locuit=parasit
Answer Link
IAmAchild
IAmAchild
06-10-2020
nelocuit sper ca e bun :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Select The Countable Nouns Lemonade, Bananas, Milk, Meat, Carrots, Onions, Orange Juice, Apples, Flour, Butter
90 Puncte Se Citesc N Numere. Sa Se Afiseze Cate Dintre Numerele Citite Au Cel Putin 2 Cifre Pare Si 2 Cifre Impare. Plsss Am 10 Minute Dau Coroana
Calculati Lucrul Mecanic Efectuat De Greutatea Unui Corp Cu Masa M=2Kg, Atunci Cand Este In Cadere Libera De La O Inaltime De 5m Pana La 3m De Suprafata Pamantu
Dați Exemplu De Patru Creații Muzicale Și Forma Lor. Cine Răspunde Dau Coroană
Dau Coroanaaaa!!! Va Roog E Urgentttt !!!
Tema:Analizati Complet Substantiveledin Propozitiile1. Zapada S-a Asternut Pe Pământul Cald2. Bunica Mea A Pregatito Prăjitură Cu Mere3. Camionul Tatălui Meu Es
Folosind Numerele Naturale Cel Mult Egale Cu 9, Scrieti Toate Fractiile Care Aua) Numărătorul Cu Patru Mai Mic Decât Numitorul; 179b) Numitorul De Trei Ori Mai
Breanu -FETest Flash1. Subliniază Pronumele Demonstrative, Indicând Felul Acestora.a. Aceia Au Plecat În Excursie Și Ceilalți Au Rămas Acasă. B. Cele Două Cărți
Buna Ziua! Imi Spune Careva Va Rog Cum Se Face Acest Exercitiu .Sunt Nou!
Salutare, Am Si Eu Nevoie De Ajutor Se Da Fraza: Este Imposibil Sa Se Decida De-abia Acum Ce Trebuie Sa Facem In Continuare Ca Sa Scapam De Constrangerile Econo