RO Study
👤
George28819
George28819
06-10-2020
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna fantana Af
Răspuns :
Alexmavro2008
Alexmavro2008
11-10-2020
Răspuns:
Te referi la fântână afara=fântână arteziana. Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Precizează, În Două-trei Enunţuri, O Trăsătură Morală A Personajului, Identificată În Fragmentul De Mai Jos, Şi Mijde Caracterizare, Ilustrându-l Cu O Secven
Cum Se Face Aceasta Problema La Romana Ajutați-mă Ajutați-mă Ajutați-mă Ajutați-mă Va Rog Frumos
PROBLEME PRACTICE 11. Popescu, Ionescu, Vasilescu Şi Georgescu Îşi Propun Să Constru- Iască Câte Un Gard În Jurul Grădinilor Lor. Fiecare Dispune De 80 M De Tab
Transcrie Subordonatele Din Fraza Următoare Precizând Felul Lor “Cei Ce Aveau Nevoie De Ea Și Nu Puteau Veni,trimiteau După Ea Pentru A O Aduce La Ei”
In Triunghiul MNP Se Cunosc MN = 3, MP = 5 Ai M(∡M) = 60°. Sa Se Calculeze Lungimea Laturii NP.
5p 9 Rombul ABCD Are A = 60° Şi BD = 2√3 Cm. Perimetrul Rombului Este Egal Cu:A 4√3 Cm B 8√3 CmC 16√3 CmD 20√3 Cm
1. Se Consideră Funcţia H: {-1, 1} → {-2, 0, 2}, H(x)=x+1. Imaginea Funcţiei Heste:A. {-2.2}:B. {0, 2}:C. {-2, 0};D. {-1, 1}.
Se Dau Numerele 198 765. Tale In Acest Numar Cea Mai Mică Citra Impara, Cifrareprezintă Jumătatea Lui 16, Cifra Care Reprezintă Pătrimea Lui 20. Scrie Cifrele R
Ajutati Ma Va Rog!Dau Coroana Si Puncte!Sa Se Afle Aria Patratului In Urmatoarele Situatii:Perimetrul Dreptunghiului 38,2 Cm, Latimea Este Cu 4,1 Cm Mai Mica De
Bogdan Are 65 De Lei Și Dorește Să Și Cumpere O Carte Cu 28 De Lei Și Un Dicționar Cu 44 De Lei Clasa I