RO Study
👤
Pompidu43
Pompidu43
22-03-2015
Matematică
a fost răspuns
radical din 2pe2 plus radical din 2pe 2
Răspuns :
Nitaandreea1
Nitaandreea1
22-03-2015
=2 radical din 2pe 2 = radical din 2
Answer Link
Sicoeiulia
Sicoeiulia
22-03-2015
[tex] \frac{ \sqrt{2} }{2} + \frac{ \sqrt{2} }{2} = \frac{ 2\sqrt{2} }{2} = \sqrt{2} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Cu Prietenii... Cubul: Citește În Grupul De Prieteni Lectura „Răzbunarea Iepurelui.” Confecționați Un Cub Pe Fețele Căruia Să Scrieți Sarcinile De Mai Jos. A
12. In Triunghiul ABC Cu AB=20 Cm Se Duc Medianele AM=18 Cm Şi BN=24 Cm. M E [BC). N E [AC]. A) Arătaţi Că Triunghiul ABG Este Dreptunghic, BN Intersecteaza AM=
2.Completeaza Diagramele De Mai Jos Prin Transcrierea Cuvintelor Potrivite Din Textul Dat.va Rog Si Ex:3
Am O Dilemă, 2 Triunghiuri Opuse La Varf Au Aceeasi Arie?
Am Nevoie Urgent!!! Dau Coroană
Bună Ziua! Îmi Puteți Spune, Vă Rog, Care Sunt Avantajele Și Dezavantajele Activității Individuale?
9.875: 222 Mă Ajutați
Inversați Numărul Verbelor: De La Singular La Plural Și De La Plural Singular: Lucrez ,zburau, Am Dansat, Au Văzut, Voi Citi, Stropeau,face,au Vizitat.
Bună Tuturor ! Poate Să Îmi Explice Cineva Verbul , Va Rog Mult ( Conjugările , Timpurile , Modurile , Diatezele ) Cum Îl Recunosc , In General , Și Cum Îl Conj
1 Și 2 Va Rog Frumos Ajutați-mă Repede Dau Coroană Sa Fie Corectttt Si Ex 1 Ca Am Gasit Doar Un Cuvânt !!!!