RO Study
👤
Wwwannac1234
Wwwannac1234
05-10-2020
Limba română
a fost răspuns
Cat de poate de repede!!!!
Răspuns :
Buigacosmina
Buigacosmina
08-10-2020
Răspuns:
mai poti posta o data deoarece nu inteleg ce scrie pe primul rand
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Segmentul MN. Construiți PEMN Astfel Încât : PM =(MN), PN = (MN), =(MN), =(MN), = (MN), PM PN PM PN 11 PM MN = || = 1/3 PM MN 3 = 2|3 114 1/3 2|7 F) P=(MN), G)
Intervalul Pentru Care Funcția Este Strict Crescătoare Este:
7 Supra X Aparține Mulțimii Z -13 Supra X Aparține Mulțimii N 7 Supra X+2 Aparține Mulțimii Z -13 Supra X+1 Aparține Mulțimii N va Rog Cu Tot Cu Explicații
71. La 47grame Fenol Se Adaugă 1 Litru Soluţie NaOH De Concentrație IM. Volumul Soluţiei De HC1 De Concentrație 2M Care Trebuie Adăugat Pentru Ca Soluţia Finala
Se Da Enuntul: “Și-a Dorit De Mică Să Devină Profesoară De Biologie.” Alege Varianta Care Precizeaza Functia Sintactica A Adjectivului Propriu-zis Din Fragmentu
Pe Mulțimea ℂ A Numerelor Complexe Se Consideră Legea De Compoziție
Deci Eu Am Intrat La Cnprsv Iar Eu Eram La Scoala Nr 3 Suceava . Ati Putea Sa -mi Faceți Un Discurs ? Pt Ca Eu In Toamna Ii Vizitez. DAU COROANA +PUNCTE
Ideile Principale Din Momo De Michael Ende! REPRDE PLS! DAU COROANA CAN IMI APARE BUTONUL
. Cavităţile Inimii-alegeţi Varianta Falsă: A. Peretele Atriilor Prezintă Trabecule; B. Valvula Tricuspidă Închide Orificiul Atrioventricular Drept; C. Cordajel
7 Supra X Aparține Mulțimii Z -13 Supra X Aparține Mulțimii N