RO Study
👤
Lilianavasile84
Lilianavasile84
05-10-2020
Matematică
a fost răspuns
68-55+21+42-67 vreau proba
Răspuns :
Spireamihaela89
Spireamihaela89
05-10-2020
Răspuns:
68-55+21+42-67=34+42-67=76-67=9
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Franta Zone De Dominatie/colonii
Mobila Din Apartamentul Imperial Nu Este Poleita Cu Aur Pur Si Cu Aliaj Care Contine A Grame De Aur Si B Grame De Cupru .Afla Titlul Aliajului Stiind Ca A Este
Cererea Dintr-un Produs Este Descrisă Prin Funcția Qd=80-2*P, Iar Oferta Acestuia - Prin Funcția Qs= -100+4*P Determinați : 1.Prețul Și Volumul De Echilibru Pe
Vă Rog Rezolvați Problema De Mai Sus!:) Dau 100 De Puncte Celui Care Răspunde Primul Și Corect!!!
Mi-ar Trebui Răspunsul Urgent Ofer 93 De Puncte Și Mai Am Încă O Întrebare Asemănătoare Tot De 93 Puncte
Din 20 De Oameni (10 Barbati Si 10 Femei) Se Formeaza O Comisie Din 3 Oameni. Sa Se Afle Probabilitatile Evenimentelor: A= Comisia Va Consta Din 3 Femei, B= Com
Care Este Locul Si Timpul Întâmplării Din Textul Muzicienii Din Bremen VA ROGG IMI TREBUIE REPEDE
Media Aritmetică Ponderată A Numerelor 2 Radical 5 Şi 5 Radical 5 Cu Ponderile 2,respectiv N Este Egala Cu 4 Radical 5.Aflaţi Numărul Natural N.
Ghiceşte:Sunt Un Obiect Mic.Nu Am Cărți Pe Hârtie,dar Sunt O Bibliotecă.Sunt Util Pentru Citit.Eu Sunt....
Calculați Și Scrieți Rezultatul Sub Formă De Fracție Ireductibilă