RO Study
👤
Arturcondria
Arturcondria
04-10-2020
Ed. muzicală
a fost răspuns
informatie despre hora,sîrba,jocul
Răspuns :
Bianca200792
Bianca200792
04-10-2020
La joc nu stiu, scuze
Selecteaza-ti tu de aici ce crezi ca este mai important
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactati O Compunere In Care Sa Folositi Adjectivele : Des Firav , Tainic, Argintiu Subtire Lin Fermecator
O Lumanare Arde Timp De 6 Ore.cat Timp Vor Arde 2 Lumanaride Acelasi Fel,daca Se Aprind In Acelasi Timp?
Daca :b+c=9c+a=11a-b=?
Ma Ajutati Va Rog, Am Miine Test La Istorie Si Nu Vreu Sa Am Nota Mica.Ma Ajutati Cu Un Eseu Despre Secolul De Aur Al Romei.In Eseu Profa Mia Dictat Citeva Cuvi
Alcatuieste 4 Enunturi In Care Pronumele Posesiv A Noastra Sa Se Afle In Cazul Ac Si Sa Indeplineasca Urmatoarele Functii Sintactice:- Complement Direct-com
Alcatuiti enunturi In Care Sa Folositi Pronumele Personale: Dansul, Dansele, O, Ne, Va, L-, Li, Mine.
Alc Enunturi In Care Adj : Stresați , Nervoși , Grăbiți Să Insoțească Subst. De Genul Masculin , Nr Pl , Articulate Hotărât . Plasează Apoi Adj In Fața Subst. Ș
Un Text Despre Ziua Copilului
Perimetrul Unui Patrat Este Egal Cu Latura Altui Patrat . Aflati lungimea Laturilor Celor Doua Patrate Stiind Ca Daca Adunam Lungimea laturi Unui Patrat Cu Lu
In Desenul Alaturat Este Reprezentata Piramida VABCD .Completati Casetele, Astfel Incit Propozitia Obtiunta Sa Fie Adevarata In Piramida V ABCD Punctul V Este