RO Study
👤
Andreimnt17
Andreimnt17
02-10-2020
Franceza
a fost răspuns
va rog mult un răspuns la asta
Răspuns :
Gabicristea18
Gabicristea18
04-10-2020
a).Le:telephone,chat,forum
La:classe,carte,maison,Belgique
L’:eleve,ecole
Les:villes,Etats-Units
b).aici nu știu sigur
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma!! Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri , In Care Sa Iti Exprimi Un Punct De Vedere In Legatura Cu Rolul Notarii In Realizarea Randamentului Scolar
Compunere De Caracterizare A Unui Coleg Sau Prieten Pasionat De Istorie .( 15-25 De Rânduri)
De Cablul Unei Macarale Este Suspendata O Placa De Beton ρbeton=2.3g/cm Cu Lungimea De 2 M,latimea 25cm.Calculati Masa Si Greutatea Placii De Beton Si Constanta
Dana Are Un Cub Din Lemn Densitate=800kg/m³ Avand Latura De 15 Cm .Suspendandul De Un Resort Care Are Constanta Elastica K=100N/m,acesta Se Alungeste Cu 8cm.Con
Fie Triunghiul ABC Dreptunghic In B .Calculati Lungimea Medianei BM Daca:AM =8 Cm.
Va Rog Ajutatima Am Nevoie De O Povestire Despre Cum Un Animal De Exemplu O Pisica Sau Un Ciine Tea Scapat
1) Impartind numarul a La 24 Obtinem Restul 17 . Impartind Numarul a La 8 obtinem Restul : 2) Suma = 101 +102 +103 +............+109 Este Egal Cu:
Alcatuieste O Problema: 9x9-9x8=
Schita Unei Zone De Agrement In Forma De Triunnghi Abcd Cu Lungimea AB : 30 Iar Latimea BC:20 . in Zona De Agrement Se Afla Un Lac In Forma De Cerc Astfel ce
Salut Am Si Eu Un Exercitiu La Matematica Si Nu Stiu Cum Sa-l Fac !? Ma Puteti Ajuta :D .Am Sa Las O Poza Mai Jos .Este Ex 10 . Nu Stiu Sa-l Fac. Va Rog Ajutati