RO Study
👤
Donionel1975
Donionel1975
01-10-2020
Matematică
a fost răspuns
Cuvinte derviate cu sufixul estei
Răspuns :
Leontisili
Leontisili
01-10-2020
Răspuns:
creste,veste,pestei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Ştii Că În Fiecare An Mii De Americani Şi Canadieni Îl Caută Pe Dracula În România? Contele Atrage Mii De Vizitatori In Romania, La- Sighisoara Şi Bran. Aleg
Imagineazati O Noua Masinarie Pe Care Ai Vrea Sa O Inventezi Si Scrie O Compunere Din 5 Propozitii Cu Titlul O Noua Masinarie Dau Coroanadexemplu O Masina A Tim
As Dori Si Eu Acest Exercitiu! Dau Coroana, Inima, 5 Stele. Va Rog! Imi Trebuie Urgent!Dau 13 Puncte!
18. Scrie Toate Fractiile Care Au Numitorul 5 Și Ordonează-le, Folosind Semnul > Între Ele.Repede Va Roggggg !
B) Arătaţi Că Numerele De Forma 72.12" + 3n+3 . 4n+2 Sunt Divizibile Cu 63, Unde N E N*.
Resumat Scurt Pentru Poezia “Lacul” De Mihai Eminescu
As Dori Si Eu Acest Exercitiu! Dau Coroana, Inima, 5 Stele. Va Rog! Imi Trebuie Urgent!Dau 13 Puncte!
M-am Gândit La Un Număr. L-am Înmulțit Cu 5, La Produs Am Adunat 42, suma Obţinută Am Împărțit-o La 7 Și Din Cât Am Scăzut 11, Obținând 200. La Ce Număr M-am Gâ
Produsul Soluţiilor Reale Ale Ecuaţiei 3^x+ 9^x= 4/9 Este Egal ?
Mă Antrenez Răspunde La Următoarele Intrebări: A) Ce Corp Ceresc Se Observă În Timpul Zilei? B) Ce Corpuri Cereşti Se Observă În Timpul Nopții? C) Care Este A T