RO Study
👤
Larisaionica47
Larisaionica47
01-10-2020
Limba română
a fost răspuns
Ce în în seamna un frământ
Răspuns :
Roxy2020
Roxy2020
01-10-2020
Frământ inseamna asta: frământ=te streseza un lucru sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima Va Rog: Suma A Doua Numere Naturale Este 110.Impartind Unul Dintre Numere La Celalant,obtinem Citul 5 Si Restul 8.Aflati Numerele. Rezolvarea Se Face
Radu Avea Cu 6 Jucarii Mai Multe Decat Ana. Daca Ana Avea De 3 Ori Mai Putine Jucarii Decat Radu,cate Jucarii Avea Fiecare Copil?
Articuleaza Hotarat Enclitic Substantivele:munte,deal,floare Si Alcatuieste Propozitii Cu Aceste Substantive In Forma Lor Articulata.
Puteti Sa-mi Dati Exercitii Din Caietul 10 Minute De Orografie Clasa A 5 A A 6 A va Rog Mult
Epitet Pt. Fata Si Baiat
Ajuta-ma Plizz Imparte In Silabe Aceasta Propozitie Ea Orice Zi Si-o-ncepe Ca Pe-o Scoala
Explica In 5 Randuri Semnificatia Versurilor:Cobora Toamna-ncet Din Slava,\ Naframa Galbena-i Rasare Va Rog!!!
VA ROG ESTE URGENT!!! CE ANIMALE SI CE PLANTE AU DISPARUT SAU SUNT PE CALE DE DISPARITIE
Corectati Greselile Din Urmatoarele Enunturi:A Adus Prajituri La Copii.N-a Spus La Nimeni Adevarul.I-am Multumit Lui Dan SI LUI Carmen Va Rog Repede
Imparte La 9 Suma Dintre 24 Si Produsul Nr 6 Si 8 Si Apoi Adauga La Rezultat Catul Dintre 64 Si Nr Cu 2 Mai Mare Decat Produsul Nr 2 Si 3. Ce Nr Ai Obt?