RO Study
👤
Coleac278
Coleac278
01-10-2020
Engleza
a fost răspuns
Cine ma ajutati si pe mine
Răspuns :
Marescallum
Marescallum
01-10-2020
V.
1. More expensive
2. The most beautiful
3. The best
4. Driest
5. The most interesting
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Citește Fiecare Dintre Următoarele Afirmaţii Şi Încercuieşte Litera A, Dacă O Consideria Sau Litera G, Dacă O Consideri Greșită:1. A GÎn Primele Două Replici,
6. Rescrie Propoziţia Următoare, Astfel Incat Complementul Direct Sa Devina Subiect Exprimat Prin Pronume Negativ:Nu Lăsăm Pe Nimeni În Urmă!
Harta Textului Sarea În Bucate După Petre Ispirescu Titlul Textului, Autorul, Nr De Alineate, Personajele, Ideile Principale, Locul Acțiunii, Timpul Acțiunii,
4. Intr-un Paralelogram Măsura Unghiului A Este 25% Din Unghiului B. Atunci M(A) Este: A) 144°; B) 36°; C) 45°.cu Explicatii Va Rog
6. Numerele Întregi X Şi Y, Pentru Care 5x = 2y Şi X Ori Y = 10, Sunt: A) {(-2; -5)}; B) {(-2;-5); (2; 5)}; C) {(2; 5)}; D) {(-2; 5); (2; –5)}.
Meduza Tipa? ??????????????????????????
DA/NU În Enunțul: Vântul, Pus Pe Joacă, Smulse Pălăriuta, Si La Drum Cu Ea!, Cuvântul Subliniat Îndeplineşte Funcția Sintactică De Subiect.cuvantul Subliniat Es
Am Nevoie De Ajutor La Asta!
Impresii Personale,, Războiul Care Mi-a Salvat Viata "
Va Rog Frumos Am Nevoie Urgent De Ajutor! Dau Coroana Si 8 Puncte! Sa Fie Explicat Clar.1. Ce Procent Din 2300 Reprezinta 713 ?2. Ce Procent Din 1700 Reprezinta