👤
Seb200528
a fost răspuns

Vreau doar compunerea sa fie de 100 cuvinte maxim nu 150-250, dau coroana si 5 stele.​

Vreau Doar Compunerea Sa Fie De 100 Cuvinte Maxim Nu 150250 Dau Coroana Si 5 Stele class=

Răspuns :

Răspuns:

Este o frumoasă zi de vineri , îsi face apariția printr-un fumos răsărit al soarelui pe bolta senină a cerului .

Timpul trece foarte repede așa ca a trebuit să merg la școală pentru a face orele de curs . Ne știi ce mă va aștepta in acel sfârșit de săptămână , intru în interior clasei și particip la prima oră . Iată că vine și prima pauză în care ies împreună cu câțiva colegi în curtea școlii unde are loc o bătaie cu zăpadă de zile mari ; Andrei îl lovește pe Mihai , eu o lovesc pe Andreea și ceilalți colegi se bat între ai .

La un moment dat se aude clopoțelul dar totodată se aude și o replică :

- Mihai , te prind eu ! spuse Andrei cu o bucată de zăpadă în mână .

Când Mihai deschide ușa clasei profesoara era deja în clasă iar Andrei fiind grăbit aruncă bucata de zăpadă fără a se mai uita în clasă ; Mihai se ferește iar bulgărul ajunge direct în profesoara care se afla la catedră .

Ziua lui Andrei a devenit destul de dificilă , acesta a fost plimbat prin biroul directorului iar acesta a intrat în weekend cu media 6 la purtare .