RO Study
👤
Baboaica
Baboaica
21-03-2015
Limba română
a fost răspuns
anagrama cuvintului "podaunpa'' dau coroana
Răspuns :
AnnaMariaCatalina
AnnaMariaCatalina
21-03-2015
Popandau
Sper ca te-am ajutat :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
M Ați Putea Ajuta Urgenta Cu Pb Asta Plz?
Daţi Va Rog Exemple De Viitorul 1. Dau Puncte Si Coroana
Pe Trei Rafturi De Biblioteci Sunt 1000 De Carti.Un Sfert Din Numarul De Carti De Pe Primul Raft Este De 14 .Pe Al Doilea Raft Sunt De 12 Ori Mai Multe Carti De
Descrieti Va Rog Cum Se Acomodeaza Ochiul La Distante Mari Si Mici [datorita Cristalinului]
O Librarie A Vandut Intr-o Zi 324 Manuale Scoala ,iar A Doua Zi 275 De Manuale Cate Manuale Au Mai Ramas De Vandut Daca Avea Pe Stoc 800 De Manuale ???? Dau Cor
În 12 Vase Avem 71 De Litri De Apă. Unele Vase Au Capacitatea De 3 Litri, Iar Altele De 10 Litri. Numărul Vaselor De 3 Litri Este Egal Cu: a) 7 b) 10 c) 8 d) 9
1. Indica Sinonimele Cotextuale Ale Cuvintelor: A Vorbi, minunată,proprie,patrie 2. Alcatuieste Enunturi Potrivite Cu Antonimele Cuvintelor: A Vorbi, Frumuse
Vă Rog Frumos Ajutați-mă La Ambele Exerciții, Căci N-am Înțeles Deloc Lecția Asta!
Peroxidul De Sodiu (Na2O2) Reactioneaza Cu Apa Si Formeaza Hidroxid De Sodiu (NaOH) Si Apa Oxigenata (H2O2). Masa De Peroxid De Sodiu De Puritate 39% Care Poate
In Your Own Words , Explain The Statement 'learning Does Not End'. Пожалуйста , Очень Срочно , Помогите