RO Study
👤
Alinromania
Alinromania
29-09-2020
Franceza
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă la franceza!
Răspuns :
Gb2
Gb2
29-09-2020
Elles sont grandes
Ils sont minces
Ils sont gros
Elles sont petites
Elles sont blondes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Imi Argumentez Opinia Personala Despre Un Anumit Text?spuneti-mi Si Mie Va Rog
Calculați : [tex] \sqrt{18} [/tex] + [tex]3 \sqrt{50} [/tex] + [tex] \sqrt{98} [/tex]
Jumatate Din 888 Portocale se Ambaleaza Cate Doua Intr-o Punguta Iar Restul Cate 4.De Cate Pungute Este Nevoie?
5 Unghiuri Formate In Jurul Unui Punct Sunt Congruente. Aflati Masura Unui Unghi
La O Fabrica De Mobila Au Fost Aduse 8 Trunchiuri De Brad Si De 6 Ori Mai Multe Trunchiuri De Stejar. Din Toate Trunchiurile Au Ramas Nefolosite 4. Cate Trunchi
Delfinul A Mancat Dimineata 9pesti ,iar Rechinul De 3 Ori Mai Multi .Cati Pesti Au Mancat Impreuna? Rezolvare 9*3= 27 Am Facut Bine?
La O Fabrica De Mobila Au Fost Aduse 8 Trunchiuri De Brad Si De 6 Ori Mai Multe Trunchiuri De Stejar. Din Toate Trunchiurile Au Ramas Nefolosite 4. Cate Trunchi
Adjective Pentru Vazduh
Determinati Multimile : A = { X|x Litera In Cuvantul Milimetru}B={x|x Este Cifra In Numarul 515100152}C={x|x Apartine N Si X+5 =10}D={x|x Apartine N* Si 2x+4&l
Bunicul A Pus La Murat Pepeni Verzi Si Mere.pepeni Verzi A Pus De 3 Ori Mai Putin Decit Mere,iar Mere Cu 114 Mai Multe Decit Pepeni Verzi.Cite Mere Si Citi Pepe