RO Study
👤
Alesica08
Alesica08
28-09-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog am nevoie de ea azi dau coroana
Răspuns :
Amaliaghimpu
Amaliaghimpu
28-09-2020
Sper ca e bine!
Am incercat sa te ajut!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Semnificatia Exclamatiei "'cat De Tanar Eram Cand Am Plecat Sa Urmaresc Himera!''.Himera Este Un Monstru Hibrid Cu Cap De Leu,trup De Capra...
Va Rog Actiunea Povesti Calfa De Morar Si Pisica
3)Match the Adjectives To the Reasons,them Rise Them to Describe Your Friends And relatives,an in The Example.1)frindly a)give A Lot To People;2)g
Calculeaza (-81) La Puterea A17a:(|12la Puterea 99-3la Puterea 66|)+8 La Puterea 33 . Macar Sugestii Va Rog .
Va Rog Ajutati-ma E O Urgenta ! 25 62 41 x xa) 32 - 4 - 8 = 2 * 4
"Vă Plac Secretele? Eu Cred Că Fiecare Om Trebuie Să Aibă Un secret Al Lui , Ca Să Fie Cu Adevărat Frumos. Şi Mai Cred Că Fiecare carte Trebuie Sî Aibă O Viaţ
Rombul ABCD Are Masura Unghiului A De 60de Grade .Punctele M Si N Sunt Mijloacrele Laturilor (AB) ,respectiv(BC) . Aratati Ca Patrulaterul AMNC Este Trapez Isos
Fie ABCD Romb . mas(<A)= 60 De Grade BD=6cmM,N,P,Q Sunt Mijloacele Laturilor [AB],[BC],[CD], Si Respectiv [DA]a) Calculati Perimetrul Rombuluib)Aratati Ca M
Suma A Doua Nr Naturale Este De 6 Ori Mai Mare Decat Diferenta Lor . Daca Din Numarul Mai Mic Scadem 11 Se Obtine Un Numar De Doua Ori Mai Mic Decat Suma Dintre
Impartitorul Este 7,catul 62 Si Restul 4.Afla Deîmpartitul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!