RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-09-2020
Limba română
a fost răspuns
Redactează un text pe tema la bibliotecă
Răspuns :
Denisavieru9
Denisavieru9
28-09-2020
Răspuns:
dai un titlu potrivit
Explicație:
de exemplu:
Am trecut pe langa o biblioteca era asa de frumoasa.Era asa de frumoasa!m-am oprit si am intra.Meam ales o carte pt pentu mine am citito pana la ora 5:30 la ora acea se inchidea biblioteca iar pe urma am plecat acasa. Afost foarte frumos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Criteriile De Apreciere A Valorilor Penere Ale Culturii Muzicale Nationale?
Un Teren Dreptunghiular Are Perimetrul De 984 M. Daca S-ar Micsora Lungimea Cu 20 M, Latimea Ar Fi De 3 Ori Mai Mica Decat Lungimea. Care Sunt dimensiunile Drep
Dau Coroana! Va Rog Sa Cititi Tot! Imi Trebuie Cate O Propozitie Pentru Fiecare Cuvant: 1. Gand Nastrusnic 2. Raclita 3. Bucium 4. Sa Hoteasca Dictionar: gan
Metoda Figurativa O Gospodina Are 57 De Gaini Si Rate.Numarul Gainilor Este Mai Mare Cu 25 Decat
Diametrul Planetei Pamant La Ecutor Este De 12756 Km. Aproximativ,la Ordinul Miilor,care Numarul Care Indica Diametru Pamantului.
Subliniaza Pe Caiet Plantele Leguminoase Si Arata Intrebuintarile Fiecareia Dintre Ele: floarea-soarelui,soia,bumbac,sunatoare Salcam,trandafir,naut,fasole,muse
Care E Sinonim Pentru Vedenie?
1 Metru Cub= .......m
Care Sunt Submultimplii Metrului Unui Patrat?
4 Caiete Si 2 Stilouri Costa Impreuna 32 Lei , Iar 2 Caiete Si 6 Stilouri Costa 66 De Lei . Cat Costa Un Caiet Si Cat Costa Un Stilou? Cu METODA COMPARATIEI !!