RO Study
👤
Razemraluca
Razemraluca
27-09-2020
Limba română
a fost răspuns
un adj prononominal posesiv
Răspuns :
Danidam123
Danidam123
27-09-2020
acesta este al meu. => al meu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Vectorul (s=3,-2,1) Și Un Punct M(-2,3,5).Determinați Ecuațiile Canonice Și Ecuațiile Parametrice Ale Dreptei Care Trece Prin Acest Punct Și Are Vectorul Di
Fie A Si B Doua Multimii. Cunoscand: A)card(AUB)=10, Card A=7, Card B=5 Calculati Card (AnB) B) Card A=10, Card (A\B)=4
Reacher Pe Etape Şi Indicap compon acestuia Și Denumiti Compușii. 5. Scrieti Reactile: A) De Clorurare A Ciclohexanului, B) Hidratarea A 4,5-dimetil-hex-2-inei.
Cum Pot Să Înlocuiesc Poza Mea De Profil Cu Una Din Aceste 2 Poze De Profil "retro".Am Atașat Poze Să Vezi.
13. În Figura 4, Punctul Q Este Intersecţia Dreptelor AC Şi BD. Stiind CD Au Măsurile 100°, Respectiv 42°, Aflați Măsura Unghiului
Deteremati Nomerele Naturale Pentru Care 2x + 3 Este Divizibil Cu X + 1.
Stiind Ca X+y=6.5 Si Xz Yz=9.1 , Afla Valoarea Lui Z VA ROG FOARTE MULT AM NEVOIE URGENT
Un Fost Polițist Și A Pierdut Casa Mașină Și Iubită Ce A Pierdut Prima Dată?vă Rog Am Nevoieee
P. 3. Rajzolj Egy AB = 6 Cm-es Szakaszt. Szerkessz Kört, Melynek Középpontja A, És Sugara 5 Cm, Majd Egy B Középpontú 40 Mm Sugarú Kört. Számítsd Ki, Milyen Hos
Помогите Пожалуйста С Заданием. Заранее Огромная Благодарность. Срочно Нужно. Дам 40 Баллов