👤
a fost răspuns

Am facut aceasta tema si nu stiu daca este corecta.Stiu ca am depasit numarul de cuvinte dar nu conteaza,a spus profesorul.Vreau sa stiu cu ce pot sa-mi imbunatatesc compunerea!

Am Facut Aceasta Tema Si Nu Stiu Daca Este CorectaStiu Ca Am Depasit Numarul De Cuvinte Dar Nu Conteazaa Spus ProfesorulVreau Sa Stiu Cu Ce Pot Sami Imbunatates class=
Am Facut Aceasta Tema Si Nu Stiu Daca Este CorectaStiu Ca Am Depasit Numarul De Cuvinte Dar Nu Conteazaa Spus ProfesorulVreau Sa Stiu Cu Ce Pot Sami Imbunatates class=

Răspuns :

Compunerea nu poate fii îmbunătățită de imaginea sau imaginația altului om.Imi cer scuze.Dar in general ca sa imbunatatesti o compunere poti sa prelungesti o frază.Cum ar fi (dau un exemplu) ,,ea are ochii verzi" .Ca sa imbunatatesti aceasta propozitie poti spune ,,Ea are ochii verzi ca smaraldul sau ca iarba cea proaspătă acre este udata de primul strop de ploaie".

Asa ca eu nu stiu in primul rand compunerea ta,dar sunt sigura ca ti-a iesit deja minunat!Si daca tu crezi ca ,compunerea ta este îndeajuns si deja este super perfecta si frumoasa,nu mai ai nevoie si de parerea altilor!