Răspuns :
Iubirea e un sentiment rar si deosebit ca e odata Iubirea distruge persoane,dar eu cred ca iubirea e minunata ,cand simți acei fluturi in stomac , cand te gandesti la persoana iubita ,daca e bine .....Iubirea nu e asa usoara, adica nu poti spune "te iubesc" fara sa simți asta cu adevarat. Pentru unii iubirea e o prostie . Poate oamenii care spun asta au trecut prin o experienta neplacuta,dar odata ce esti fermecat de iubire simti ca esti alta persoana. Iubirea e atunci cand il vezi pe el, inima iti coboara in stomac si mii de fluturi se zbat cu putere in interioru tau. E atunci cand un fior salbatic iti strabate trupu, din cap pana_n picioare ,si simnti ca plutesti , ca zbori... Tot ce vrei e sa fi cu el , sa simti caldura, vrei sa te lipesti cu toa
ta finta de el . Deci iubirea e fermecatoare ...Multi oameni se intreaba ce e iubirea asta. Iubirea e atunci cand va acceptati unu pe altu , asa cum sunteti . Iubirea e atunci cand sta cu tine doar ca te iubeste, nu ca esti frumoasa, ca ca esti desteapta . Iubirea e atunci cand mergeti impreuna la cumparaturi, iar in loc sa iti aleaga un tricou, maieu decoltat iti arata un tricou cu mini , si iti spune ca te reprezinta. Ma rog..Ce am vrut eu sa zic e ca exista iubire , doar ca unii nu prefera sentimentul "iubire" . Iubirea e grea de descris, dar exista .