Răspuns :
Răspuns:
Familia este cea care îți oferă sprijinul atunci când te confrunți cu obstacolele vieții. Este cea care te ajută să te ridici când ești tras în jos de restul lumii. Familia ar trebui să te invețe ce înseamnă iubirea, înțelegerea și respectul; în sânul ei afli care sunt adevăratele valori ale vieții.
Gresiti, daca credeti ca e usor sa creezi nu numai o familie, dar si o atmosfera placuta.
O familie se construieste deloc usor, fara preciza toate etapele, copii construiesc o familie dupa exemplul parintilor. Asa cum au fost educati ei, asa si vor fi copiii acestora
Răspuns:
Viitoarea mea familie
La 20 de ani ma voi duce la munca. Voi fi un detectiv. In una din misiunile mele imi voi intalni viitorul meu sot. Nu va conta daca el este bogat sau sarac. Si nici cum arata. Pe mine o sa ma intereseze cum este in interior. Prefer sa fie amabil si de treaba decat un batran plin cu bani
O sa avem 2 copii. Sa speram ca vor fi gemene. Daca vor fi 2 fete le vor chema Rebekah si Freya daca vor gi 2 baieti Klaus si Elijah si daca vor fi o fata si un baiat klaus si rebekah. O sa sta la casa. Si eu voi avea grija de toate animalutele de pe strada si le voi adaposti pana vor pleca.
O sa imbatranesc. Copii mei vor fi mari. Vor avea si ei copii lor. Dar nu este nimic! Totusi voi avea nepoti!!!