RO Study
👤
Leahuvica2
Leahuvica2
25-09-2020
Istorie
a fost răspuns
Rebus gata făcut preistorie
Răspuns :
Puiulauramihaela
Puiulauramihaela
25-09-2020
Aceasta este rezolvarea si intrebarile:)
Explicație:
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compuneti Probleme Dupa: A) 936:3+936:2+936 B) 1000-(276:2+954:3-700-4)
Transformati In Povestire Dialogul Dintre Constantin Brancus Si Cella Delavrancea
Aflati Doua Numere Stiind Ca Suma Lor Este 1240 , Iar Al Doilea Este Cu 24 Mai Mare Decat , Triplu Primului Nr .
Se Amesteca 400g De Solutie De Concentratie 10% NaOH Cu 400g De Solutie De Concentratie 50%NaOH Si Cu 200g H2O.Sa Se Afle Concentratia Procentuala A Solutiei Ob
Geografie:1)Denumeste Activitati Cunoscute2)Clasifica Resurse Naturale3)Ce Se Intelege Prin Industrie?4)Enumera Materia Prima Pentru Anumite Ramuri Industriale.
Alcătuiți O Prezentare In Power Point Cu Tema,,Miracolul Pădurilor Americii De Sud,,
Analizaţi substantivele Din Textele De Mai Jos,indicând şi funcţia Lor Sintactă.Făgăduiala dată E Datorie Curată.Recunoştinţa Este O Floare Rară.Eu Sunt O F
Scrieti : -3 Molecule De Amoniac - 2 Molecule De Metan - 7 Molecule De Oxigen - 5 Molecule De FosforCati Atomi De Fiecare Tip Sun
Caracetyrizarea Verei Policrat Din Cartea Nnuntii De George Calinescu..... Va Rog Frumosss... Am Nevoiee. Repede:* Multumesc..
Alcatuiește Enunțuri În Care „i” Să Aibă Valori Morfologice De: pronume Personal, Verb, Articol Hotarat