RO Study
👤
David5384
David5384
25-09-2020
Limba română
a fost răspuns
partea de vorbire a cuvântului sus
Răspuns :
Grosualesiagabi
Grosualesiagabi
25-09-2020
Răspuns:
Sus - adverb (de loc)
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Denisucadenisa7
Denisucadenisa7
25-09-2020
Răspuns:
sus = adjectiv ...sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Asemanarile Si Deosebirile Dintre Radacina Si Tulpina ?
Cum Ar Putea Determina Un Vanzator Masa Unei Coli De Hartie De Ambalaj daca Balanta Lui Nu Este Atat De precisa Pentru A Cantarii o Singura Coala /.?
Buna! Am De Alcatuit O Compunere Cu Titlul "Luna In Oglinda Noptii" In Care Trebuie Sa Ilustrez Corespondenta Dintre Sufletul Omului Si Sufletul Naturii.Trebuie
Descrie In 8-10 Randuri,un Apus,un Rasarit De Soare,folosind Numai Verbe La Modul Indicativ,timpul Imperfect
Un Predicat Nominal Care Sa Exprime Ce Va Ajunge El Mare Ca A Ramas Repetent Si Ca Nu A Invatat-ca Si Cum "gunoier"
Scrieti-mi Un Anunt De 8 Martie
Calculati:a)3 La Puterea101:9 La Puterea50b)(3 La Puterea 57 :9 La Puterea 25 :3 La Puterea 10):3 La Puterea15c)2x4x2 La Puterea43 -2 La Puterea 46 +[9 La Puter
Ajutatima Dau Coroana Si 5 Stelute! Indica Forma Pentru Modul Indicativ, Timpul Mai Mul Ca Perfect ,persoana A1a , Numarul plural Al Verbului Salvez.
Evaluare Clasa A2 A vulpea Si Ursul S Au Luat La Intrecere Cate Kg Au Fiecare Vulpea Eu Am Un Nr De Kg Egal Cu Nr format Din O Unitate De Ordinul3 Doua Unitati
Ce Emisiuni Televizate Recente Implica Dezbateri Ale Unor Subiecte De Problema?