RO Study
👤
Mihailovtony2006
Mihailovtony2006
24-09-2020
Matematică
a fost răspuns
2v3 ori 3v6 cât este egal
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
24-09-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6 Va Rog Din Suflet!
În Curtea Lui Doru Se Află Un Brad Care Are Are O Înălțime De 18 M Și Un Tei A Cărui Înălțime Este De Trei Ori Mai Mică Află Cu Câți Metri Este Mai Înalt Bradul
Va Rog Mult!Am Nevoie De Ajutor!:((
Teodor, Matei, Si Robert Au Împreună 63 Cartonase Fotbalisti.Teodor Are De 3 Ori Mai Multe Cartonașe Matei.Dacă Robert I-ar Da Lui Matei 4 Cartonase, Atunci Cei
Intr-o Compumere De 10 -12 Randuri Povesteste Un Vis Care Te-a Impresionat, Folosind Adverbe Și Locuțiuni Avdverbiale De Loc , De Timp Si De Mod Dau Coroana!!!
Determinati A Si B Stiind Ca Sunt Numere Naturale Nenule. (5b)/(4a+3)=(b-1)/a
Scrieți 50 De Cuvinte Despre Ce Ar Trebui Să Facem Că Sa Nu Se Repete Holocaustul.
Am Ca Tema De Realizat O Compunere In Versuri Cu Titlul '' Portretul Meu,, Eu Chear Nu Am Idei Asa Ca Va Las Cateva Chesti Ca Sa Va Faceți Idee Cum Arata : Am
George Și Marius Au 81 Timbre .Cate Timbre Are Fiecare Știind Că George Are De 8 Ori Mai Multe Timbre Decât Marius.PRIN METODA GRAFICA
In Diagrama De Mai Jos Sunt Reprezentate Notele Obtinute De Elevii Unei Clase La Un Test. Analizati Diagrama Si Completati: a) Frecventa Notei 7 b) Media Clasei